Stages

Wij investeren in de toekomst.

 

De nieuwste generatie is onze toekomst, daarom moeten we hen met zorg behandelen. Om de drempel naar de arbeidsmarkt voor de studenten te verlagen, kijken wij met een knipoog naar de nodige stages.

Daarom staan wij steeds open voor het begeleiden van stagiairs. Is het tijdens de secundaire of tijdens de hogere studies, wij zullen de mogelijkheden binnen de organisatie bekijken.

Ook wanneer je tijdens je carrière de keuze maakt om terug te gaan studeren, en je bent op zoek naar een stageplaats, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bekijken je opleiding(en), je persoonlijkheid en je eigen interesses, en gaan op zoek waar in ons bedrijf de match kan liggen.

Nadien stellen we een meter of peter aan die je doorheen je traject zal begeleiden.

 

We hopen uiteraard dat we elkaar terug ontmoeten op het moment wanneer je de arbeidsmarkt induikt, maar vinden het veel belangrijker dat je bij ons een leerzame periode hebt gehad.

 

Vacature stage boekhouding

Vacature stage werkvoorbereiding

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.