Onze mensen

Lees wat ze te vertellen hebben over hun leven bij Visser & Smit Hanab nv

Driessen Johnny

Johnny Driesen, meestergast/voorman

Iedere werkdag opnieuw staat Johnny Driesen, meestergast van de afdeling Industrie (Sint-Gillis-Waas) klaar om zijn teams aan het werk te zetten. Op zich is dat een normale zaak voor een ploegbaas, maar de werkomstandigheden op de werven in de Antwerpse Haven zijn toch net iets anders...

Hij heeft er ondertussen een carrière van 17 jaar bij de firma opzitten, maar trekt nog elke dag opgeruimt en met een aanstekelijk enthousiasme naar de werf.

Serge

Serge Tournoy, meestergast

De mogelijkheden die ik heb gekregen om mij te ontwikkelen tot wie ik nu ben in het bedrijf, hebben mij altijd gemotiveerd om steeds een stap verder te willen gaan in het leren van verschillende werkzaamheden. Van grondwerken over pijpleidingen naar kabelwerken, in die zes jaar is voor mij al het één en ander veranderd. Ik heb het geluk gehad om via een groeitraject op te klimmen tot meestergast. Visser & Smit Hanab nv heeft me van dag één geboeid en dat is nog steeds zo. De goede sfeer onder de collega’s, waarvan ik sommigen tot mijn echte vrienden kan rekenen, is hier echt super.

Mario De Smet.jpg

Mario Desmet, huisaansluiter

Elke dag ziet er anders uit, daardoor kan ik ook voldoende uitdagingen terug vinden in mijn job. Het ene moment doen we huisaansluitingen, dan weer een industriële aansluiting. Die afwisseling in het werk vind ik zeer aangenaam. Ook het werken in de buitenlucht is voor mij zeer belangrijk. Steek mij vooral niet tussen 4 muren. Tot slot klikt het ook ontzettend goed met mijn vaste collega, waardoor ik elke dag heel graag kom werken.

Rik2.jpg

Rik Steyaert, projectleider

De grote verscheidenheid aan activiteiten zorgt ervoor dat het steeds een nieuwe uitdaging is om een project te realiseren. Iedere medewerker krijgt kansen om zich verder te ontwikkelen en meer verantwoordelijkheden te nemen. Visser & Smit Hanab nv besteedt veel aandacht aan het intern opleiden en begeleiden van jonge mensen. Er heerst een goede sfeer in het bedrijf.

Diane2.jpg

Diane Silversmit, boekhoudster

Variatie in werk, nieuwe uitdagingen, de goede sfeer en de leuke collega’s, zorgen ervoor dat ik graag bij Visser & Smit Hanab werk!

Johan2.jpg

Johan Cipers, bedrijfsleider Distributie

Toen ik in de zomer van 1999 mijn contract tekende bij het toenmalige Aquavia nv, werd er mij verteld: “Ofwel ben je hier weg na 6 maanden ofwel blijf je hier de rest van je carrière.”  De warme sfeer tussen de collega’s en de mogelijkheden om door te groeien binnen dit bedrijf hebben ervoor gezorgd dat het voor mij het tweede is geworden.

Frederik_bewerkt.jpg

Frederik Peerden, werfleider

 

Toen ik afstudeerde, had ik de keuze tussen verschillende bouwbedrijven, maar Visser & Smit Hanab nv genoot veruit m’n voorkeur. Bij het eerste gesprek voelde ik al dat er een warme sfeer heerst tussen de collega’s. Als schoolverlater is de eerste werkervaring nooit gemakkelijk, maar dankzij een goede opleiding en begeleiding binnen het bedrijf, heb ik enorm veel bijgeleerd op korte tijd. Naarmate mijn leerproces vorderde, kreeg ik steeds meer en meer verantwoordelijkheid. Je wordt niet aan je lot over gelaten en kan steeds terecht bij de collega’s met vragen of opmerkingen . Er heerst binnen het bedrijf een open en ontspannen sfeer.

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.