Wie zijn wij?

 

Bij Visser & Smit Hanab nv zit verbinden in het DNA.

 

Visser & Smit Hanab nv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, zwembadtechnologie, industriële installaties, distributie- en toevoerleidingen en industriële bekabeling.

 

Door de uitbreiding van het aantal activiteiten en een permanente groei heeft Visser & Smit Hanab nv ruim een halve eeuw na haar ontstaan een leidende positie op tal van domeinen.

Inspelen op nieuwe technologieën, oog voor evolutie en meegroeien met de ontwikkelingen op het vlak van leidingen en waterbehandeling zijn de basis van onze uitstekende reputatie.

 

Onze opdrachtgevers zijn overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen.

Wij garanderen niet enkel de goede aanleg van de verbindingen, maar staan desgewenst ook in voor het totaalconcept: van engineering tot uitvoering & beheer, nazicht en onderhoud.

 

 

 

Geschiedenis

Visser & Smit Hanab nv start in 1947 - onder de naam van Aquavia nv - als familiebedrijf en is gespecialiseerd in het plaatsen van waterleidingen. Gaandeweg komt daar de uitvoering bij van afvalwatercollectoren en rioleringen. Nog later werd Aquavia nv actief in de bouw van waterzuiveringsinstallaties en de inrichting van zwembaden.

In 1976 gaat het groeiende bedrijf behoren tot de Nederlandse "Koninklijke Volker Wessels Stevin" groep. Vanaf 2000 wordt Aquavia nv ondergebracht bij Visser & Smit Hanab bv.

 

Vier jaar later wordt de afdeling Sint-Gillis-Waas (industriële bekabeling en industrie/piping) toegevoegd en worden alle Belgische activiteiten gebundeld onder de nieuwe naam Visser & Smit Hanab nv.

 

Vanaf dat ogenblik gaat de interesse van het bedrijf ook steeds meer naar werken voor industrie. In korte tijd weet Visser & Smit Hanab nv vrijwel alle belangrijke bedrijven in het Antwerpse en Gentse havengebied als klant voor zich te winnen. Ook voor het uitvoeren van belangrijke stroomkabeltrajecten is Visser & Smit Hanab nv intussen een belangrijke speler. De activiteiten, waarmee het bedrijf groot werd, blijven onverminderd hun belang behouden.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.