VolkerWessels

Visser & Smit Hanab is een volledig zelfstandige onderneming maar maakt deel uit van het hechte, interne netwerk van VolkerWessels.

Logo volkerwessels

Internationale bouwer

Het concern richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren van bouwprojecten in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada.

 

In binnen- en buitenland is VolkerWessels betrokken bij de inrichting van de samenleving op het gebied van bouw, mobiliteit, energie- en communicatievoorzieningen.

De kracht van VolkerWessels

Ongeveer 14.500 collega's werken in meer dan honderd werkmaatschappijen en vestigingen in de eerder genoemde landen. De kracht van VolkerWessels: de uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines, de samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten, een goede geografische spreiding, een solide financiële positie en gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Het VolkerWessels Duurzaamheidsverslag en meer informatie over de missie, strategie en projecten van het concern zijn te vinden op de website van VolkerWessels.

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.