28.06.16

Zwembad "De Kouter" te Poperinge: getest en goedgekeurd!

Na een bouwperiode van bijna 2 jaar leggen de collega's van de afdeling Projecten Elektromechanica van Visser & Smit Hanab nv momenteel de laatste hand aan het nieuwe openbaar sport- en recreatiebad "De Kouter" te Poperinge.

 

Vooraleer het zwembad definitief aan de Poperingenaren te kunnen overdragen, diende het zwembad uiteraard eerst deskundig en uitvoerig getest te worden. Hiertoe stuurde Visser & Smit Hanab nv op zaterdagvoormiddag 25 juni  2016 een uitgebreid test-zwemteam ter plaatse.

 

De verschillende baden werden uitvoerig ingezwommen en ook de spectaculaire indoor-glijbaan werd stevig ingegleden.  Het zwembadwater werd eveneens kritisch beproefd en goed bevonden.

 

Na beoordeling van dit praktisch examen waren alle juryleden het unaniem eens over het eindresultaat: geslaagd met grote onderscheiding en applaus van de jury!!!

Dit nieuwe sport- en recreatiebad lost echt alle hoge verwachtingen in!

 

Het  test-zwemteam van Visser & Smit Hanab nv dankt iedereen die aan dit project heeft meegeholpen, zowel voor als  achter de schermen.

Poperinge

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Zwembad "De Kouter" Poperinge

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.