18.12.17

Onze warmste week

MFL

De mensen van Visser & Smit Hanab hebben één voor één een groot en warm hart! Ook dit jaar nemen we met z'n allen opnieuw deel aan de warmste week van Stubru.

We hebben samen maar liefst 3 goede doelen gekozen:

 

“Pirlewiet”

Pirlewiet vzw organiseert sinds 1987 vakanties voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen die in armoede leven.

www.pirlewiet.be

 

“Lights for Janne”

Janne, het kleine nichtje van onze collega Liesbeth De Mol, verloor op 19 januari 2015 op de leeftijd van amper 16 maanden de strijd tegen een bacteriële infectie.  “Beyond the Moon” bezorgt ouders met zieke kinderen een leuke daguitstap of vakantie.

www.beyondthemoon.org

 

“De Kiem”

Therapeutisch programma voor druggebruikers en hun omgeving. De Kiem biedt gedifferentieerde hulp aan personen die problemen ervaren door het gebruik van drugs, alcohol of medicatie en aan hun omgeving.  

www.dekiem.be

 

We zamelen samen geld in via verschillende acties:  van een pannenkoekenbak, tot een lotjesverkoop tijdens ons jaarlijks personeelsfeest om cinema-tickets te winnen, een thaïse afhaalmenu, en tot slot sluiten we onze warmste weken af en veranderen we ons jaarlijks kerstfeest in onze eigen “warmste avond” waar we ter afsluiting een heuse tombola organiseren met mooie prijzen!

Het uiteindelijk ingezamelde bedrag zal door onze directie dan ook nog eens worden verdubbeld!

 

Van een warme organisatie gesproken…

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.