22.06.18

Onze collega's Sven Roegiers en Frederik Peerden op het podium voor VBA-award!

Ingenieurs Sven Roegiers en Frederik Peerden behaalden de 3e plaats op de VBA-awards met hun thesis ‘De rol van informatiemanagement in de bouwsector vanuit klantperspectief’.

Sven en Frederik

De uitreiking vond plaats op woensdagavond 13 juni 2018 in het Koloniënpaleis in Tervuren. Tijdens dit jaarlijkse congres van de Vereniging der Belgische Aannemers van Grote Bouwwerken (VBA) mochten ze hun prijs in ontvangst nemen, aanschouwd door een zaal vol bedrijfsleiders.

 

Frederik en Sven schreven hun eindwerk voor het afronden van de opleiding Executive Master in Management of Major Construction Projects aan de Vrije Universiteit Brussel. De opleiding had een duurtijd van twee jaar. De lessen gingen door op zaterdag.

Met hun eindwerk hebben ze de informatiestrategie van onze opdrachtgevers in kaart gebracht. Waar staan deze op vandaag en hoe zien ze de toekomstige ontwikkelingen. Met deze kennis kunnen Frederik en Sven als young potentials meedenken met de bedrijfsleiding van Visser & Smit Hanab nv om toekomstige opportuniteiten en kansen te grijpen. Kansen op het vlak van innovatie in System Engineering en Building Information Modeling/Management.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.