Zwembaden

Het klassieke 25m-bad om louter baantjes te trekken, volstaat niet meer. Het moderne publieke zwembad pakt uit als een allround sport- en recreatie bad. En verwent zijn gasten met ruimte voor peuter en kinderrecreatie, wellness en aangepaste infrastructuur voor mindervaliden. Dit alles met een zo efficiënt mogelijk energie- en waterbeheer om de exploitatiekosten zo laag mogelijk te houden.

filters

Design & Build

 

Visser & Smit Hanab biedt een antwoord aan dit uitdagend eisenpakket. We staan in voor het integrale design & build van alle zwembadtechnieken; van de uitgekiende waterbehandeling tot de HVAC. Dankzij eigen innovatieve technieken rond waterbehandeling, spoelwaterrecuperatie en inkoppeling van alternatieve energieën, garandeert Visser & Smit Hanab een geoptimaliseerd energie- en waterverbruik. Zo houden we de exploitatiekosten laag, zonder in te boeten aan faciliteiten.

SprayPark

Spray park

 

Geen ruimte voor een zwembad, maar toch stevig uitpakken met waterrecreatie? Visser & Smit Hanab biedt u het antwoord: “Het spray park”.

Door speelse vormen en kleurrijke fonteinen biedt deze autonome en onbemande installatie een geheel nieuwe dimensie aan het begrip waterplezier. En dit aan ongekend lage exploitatiekosten.

Meer informatie

Benieuwd naar onze mogelijkheden met uw zwembad; nieuwbouw of renovatie? Een Spray Park als attractie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Renovatie zwembad Oostduinkerke

Bekijk project»

Renovatie zwembad Sint-Jans-Molenbeek

Bekijk project»

Zwembad "De Kouter" Poperinge

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.