Warmtenet

Industriële restwarmte inzetten voor stadsverwarming. Opslag van warmte en koude. Transport over tientallen kilometers en een warmte-verbinding realiseren binnen bestaande infrastructuur. Een gespecialiseerde aanpak dring zich op.

Stora2.JPG

Van concept tot uitvoering

 

Visser & Smit Hanab heeft de ervaring en expertise in huis tot een succesvolle realisatie van het warmtenet. In het open veld of in stedelijk gebied. Met of zonder boringen voor het kruisen van (water)wegen of spoorlijnen. En dit vanaf de engineering van het eerste concept tot de eigenlijke uitkoppeling van de warmte.

afstandsverwarming

Professionals

 

Voor een geslaagde uitvoering van een warmte- of koude project beschikken we over modern machinepark en gekwalificeerde medewerkers met kennis en expertise. In aanleg passen we de nieuwste technieken toe.

We werken bij Visser & Smit Hanab altijd volgens de veiligheidseisen en de geldende normen. Daarnaast zijn we onder andere ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Meer weten? Of van gedachten wisselen over de mogelijkheden van uw warmte- en koude projecten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Warmtenet Stora Enso - Volvo Cars

Bekijk project»

Mirom Roeselare

Bekijk project»

Warmtenet Kuurne

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.