Transportleidingen

Wanneer het gaat om de aanleg van de grote transport- en pijpleidingen geldt Visser Smit & Hanab als referentie. Gesteund door een brede expertise, realiseert Visser & Smit Hanab de infrastructuur-verbindingen voor gas, vloei- en brandstoffen.

Vlassenbroek

Maatwerk

 

Geen enkele leiding is gelijk. Lengte en verloop van het tracé, bodemstructuur en condities, green field of brown field, kruisingen van (water)wegen of spoorlijnen, boringen: Ieder project is uniek en Visser & Smit Hanab levert dan ook een  oplossing op maat. Van idee tot engineering en van realisatie tot beheer en onderhoud.

 

 

TL2.jpg

Gekwalificeerd en gecertificeerd

 

Voor de aanleg van de transport- en pijpleidingen beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met kennis en expertise over een breed gamma van leidingen. We werken bij Visser & Smit Hanab altijd volgens de veiligheidseisen en geldende normen. Daarnaast zijn we onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

 

Meer informatie

 

Wil je meer weten over onze grote transport-verbindingen of heb je vragen over een concreet project? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Air Liquide Kruibeke

Bekijk project»

Gasleiding Weelde Zandhoven

Bekijk project»

Propyleen-leiding Antwerpen

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.