Zinkers

Leidingtracés en kruisingen zijn onlosmakelijk verbonden. Waar normaal HDD uitkomst biedt bij het passeren van infrastructuur, is voor sommige kruisingen een zinker onmisbaar. Visser & Smit Hanab heeft ‘honderden kilometers ervaring' met tracés met zinkers.

Zinkers.png

Toepassingen

Zinkers zijn nog altijd populair. De techniek wordt vooral toegepast als boringen niet of slecht mogelijk zijn. Maar ook bij kruisende leidingen bij de aanleg van stadsverwarming. Je moet dan voortdurend rekening houden met de mogelijke expansie van het net. Zinkers worden verder gebruikt om leidingen in de bodem van kustwateren te verdiepen. Denk aan het ‘aanlanden' van (internationale) gasleidingen

Zinkers_2.png

Uitvoeringen

Zinkers zijn in verschillende ‘smaken' verkrijgbaar. Het type hangt af van het soort leiding, de omgeving en het verlanglijstje van de klant. Dat geldt ook voor de techniek voor het graven van een sleuf en het afzinken van de leiding. Een studie, detailontwerp, de realisatie, het beheer en onderhoud. Projecten met zinkers kun je met een gerust hart aan onze experts overlaten.

Meer informatie

Meer informatie over zinkers? Neem dan gerust contact met ons op.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.