Outfalls & Landfalls

Uitmondingen (outfalls) en aanlandingen (landfalls) zijn bepaald niet voor beginners. Uitdagende condities en vaak talrijke tijdelijke voorzieningen vereisen vakkennis en vakmanschap. Visser & Smit Hanab heeft internationale ervaring met de aanleg van oever- en kustpassages.

Outfalls & landfalls.png

Leidingen en kabels uit zee

Het ‘aanlanden' van kabels en leidingen voor gassen, vloeistoffen en mantelbuizen voor datakabels. Uitmondingen voor koel- en afvalwater of geboorde offshore-constructies. Outfalls en landfalls bestrijken een scala aan activiteiten, waarin omgevingsfactoren een sleutelrol spelen. Bodemcondities, infrastructuur en technische specificaties zijn criteria voor het bepalen van de meest geschikte boormethode en projectaanpak.

Outfalls & landfalls_2.png

De juiste methode

Outfalls en landfalls vragen om gedegen materiaal. Visser & Smit Hanab beschikt over specialistisch drijvend materieel als lierenpontons en past boormaterieel en -materiaal aan de condities en ondergrond aan. Robuuste rotsen, een drassig moeras of een spokende zeewind: met uitgebreide kennis van geologie, grondmechanica, engineering en uitvoering kiezen we altijd voor de meest geschikte boormethode.

Meer informatie

Meer informatie over Outfalls & Landfalls? Of zoek je advies bij een concreet project? Neem dan gerust contact met ons op.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.