Horizontaal Gestuurd Boren | HDD

Horizontal directional drilling (HDD). Is het druk en vol boven en onder de grond? Dan is horizontaal gestuurd boren de ideale oplossing. Met deze ‘specialiteit van het huis' kan Visser & Smit Hanab bij de aanleg van kabels en leidingen obstakels computergestuurd omzeilen.

Horizontaal gestuurd boren.png

HDD

Horizontaal gestuurd boren doet Visser & Smit Hanab wereldwijd. Ons bedrijf stond zelfs aan de wieg van deze ontwikkeling die kostbare open ontgravingen voorkomt. HDD werkt met een computergestuurde boorinstallatie die op het maaiveld aan de boorbuis is gekoppeld en de kabel, mantelbuis of pijpleiding door de grond trekt. Ons ‘machinepark' is met een compleet assortiment rigs uitgerust voor alle HDD-boringen.

Technologische hoogstandjes

Rivierkruisingen, kruisingen van infrastructuur, duinkruisingen, aanlandingen en outfalls : HDD is ideaal bij complexe projecten en technologische hoogstandjes. Visser & Smit Hanab dankt haar reputatie en aantoonbaar track record aan een team van ontwerpers, geologen, engineers, boormeesters en materieeldeskundigen. Met deze eigen experts en verfijnde technieken wordt HDD technisch en financieel steeds aantrekkelijker.

Meer informatie

Meer informatie of concrete vragen over Horizontaal gestuurd boren (HDD)? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bezoek ook onze website www.hddsolution.com!

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.