Gestuurd avegaar boren

Avegaar gestuurde boringen zijn de oplossing als het op precisiewerk aankomt. Wordt het centimeterwerk en vereist een project maximale nauwkeurigheid? Visser & Smit Hanab heeft veel kennis van gestuurd avegaar boren.

Gestuurd avegaar boren.png

Maximale precisie

Gestuurd avegaar boren is met name geschikt voor boringen met een bescheiden schaalgrootte. Om de maximale precisie te bereiken, zijn het vooral buizen met een diameter van 10 tot maximaal 100 centimeter en boringen met een lengte van maximaal 100 meter die zich voor avegaar gestuurde boringen lenen. De boormethodiek is zowel boven als onder het grondwaterpeil bruikbaar.

Gestuurd avegaar boren_2.png

Camerawerk

Avegaar gestuurde boringen worden uitgevoerd door middel van pilotbuizen met een optische doorgang, stuurkop, theodoliet met ingebouwde camera en een monitor. Specialistenwerk dat om experts vraagt. Met eigen ontwerpers, geologen, engineers, boormeesters en materieeldeskundigen en state of the art equipment verenigt Visser & Smit Hanab alle benodigde kennis, kunde en materieel.

Meer informatie

Zoek je meer informatie over Gestuurd avegaar boren of heb je specifieke vragen over een concreet project? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren graag!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.