Elektriciteit

Het elektriciteitsnet vormt de echte “levensader” van onze moderne samenleving. Elektriciteit is zo vanzelfsprekend geworden, dat bij een black out zowat alles tot stilstand komt… De samenleving stelt dan ook hoge eisen aan onze infrastructuur.

Saridas

Vakkennis & expertise

 

Visser & Smit Hanab heeft een uitgebreide expertise opgebouwd op vlak van elektrische stroomvoorzieningen en kabelnetwerken. Openbare nutsbedrijven en grote industriële spelers rekenen op onze vakkennis voor de aanleg van hun netwerken en installaties.  En dit van hoog – tot laagspanning en voor de volledige infrastructuur van macro tot micro.

Infra elektriciteit Elia

Hoogwaardige verbindingen

 

Door het groeiende elektriciteitsverbruik stijgt de vraag naar nieuwe kabelnetwerken en aansluitingen. Visser & Smit Hanab voldoet aan de vraag en realiseert hoogwaardige verbindingen: Boven- en ondergronds, in kustwateren en op land, via open sleuf en boring.Bovendien beschikken we over een ervaren ploeg professionele, vakbekwame mensen die altijd werken volgens de geldende eisen en kwaliteitsnormen. We zijn onder andere ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Meer weten? Of van gedachten wisselen over de mogelijkheden van uw projecten? Neem dan gerust contact met ons op

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Elia Lillo - Kallo

Bekijk project»

Aspiravi 70kV

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.