Drinkwater

Men staat er niet bij stil; Maar wanneer het drinkwater uit de kraan stroomt, betekent dit het einde van een lange weg. Het water werd ergens ontgonnen, behandeld en getransporteerd tot drinkwater van de hoogste kwaliteit.

Distributie1

Van ontginning tot huisaansluiting

 

Visser & Smit Hanab legt verbindingen doorheen de volledige drinkwatercyclus: Van grote aanvoercollectoren tot de uitgekiende waterbehandeling in de productiecentra.  Van de aanvoer in grote diameters voor de grootverbruiker tot en met de aansluiting in de particuliere woning.  Visser & Smit Hanab verzorgt jaarlijks zo een 9.000 tal huisaansluitingen in het hele land.

 

Diksmuide

Volledig aanbod

 

Niet alleen de leidingen zijn onze zorg, ook de bovengrondse- en ondergrondse installaties, de elektromechanische uitrusting en het volledige instrumentarium kunt u aan ons toevertrouwen. En dit zowel voor aanleg, renovatie, beheer en onderhoud.

Visser & Smit Hanab staat garant voor gekwalificeerde medewerkers met kennis en expertise. We werken steeds volgens de veiligheidseisen en geldende normen. En we zijn onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze mogelijkheden met drinkwater of heb je vragen over een concreet project? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Ultrafiltratie WPC De Gavers te Harelbeke

Bekijk project»

Huisaansluitingen Oost-Vlaanderen

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.