Afvalwater

Feit: er bestaat geen nieuw water. Het water wat we vandaag verbruiken, is hetzelfde water als dat van gisteren en dat voor morgen, en overmorgen. Hoe wij vandaag omspringen met ons water, bepaalt hoe we dit morgen zullen moeten gaan doen. Gedreven door onze waarden duurzaamheid en kwaliteit, is Visser & Smit Hanab al sinds haar ontstaan nauw verbonden met water.

Afvalwater2.jpg

Van DWA tot retour zuiver water

 

Visser & Smit Hanab staat in voor verbindingen doorheen de volledige afvalwatercyclus: van de aanleg van het rioleringsstelsel tot de optimalisatie van de waterzuiveringsinstallatie, verbindingen vanaf lozingspunt tot de retour van het gezuiverde water.

 

Civiele werken.jpg

Volledig aanbod

 

Niet alleen de leidingen zijn onze zorg, ook de bovengrondse- en ondergrondse installaties, de elektromechanische uitrusting en het volledige instrumentarium kunt u aan ons toevertrouwen. En dit zowel voor aanleg, renovatie, beheer en onderhoud.

Visser & Smit Hanab staat garant voor gekwalificeerde medewerkers met kennis en expertise. We werken steeds volgens de veiligheidseisen en de geldende normen. Daarnaast zijn we onder andere ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Benieuwd naar onze mogelijkheden met uw afvalwater? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Drukriolering Stoktevijver - Zomergem

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.