Waterbehandeling

Water is één van onze belangrijkste elementen, ook binnen een industriële omgeving. Visser & Smit Hanab is al sinds haar ontstaan nauw verbonden met water en beheerst dan ook de hedendaagse industriële eisen gesteld aan water.

Volledig aanbod

 

Van de aanmaak van proceswater tot hergebruik van afvalwater. Van zandfilter tot omgekeerde osmose. Van slibreductie tot optimalisatie van de beluchting in de waterzuivering. Visser & Smit Hanab staat in voor verbindingen doorheen de volledige watercyclus.

Waterbehandeling.jpg

Maatwerk

 

Geen enkel water of proces is gelijk. Visser & Smit Hanab is in staat telkens een oplossing op maat te bieden en maakt hiervoor gebruik van de modernste waterbehandelingstechnieken: zowel mechanisch, chemisch als biologisch. Visser & Smit Hanab staat garant voor gekwalificeerde medewerkers met vakkennis en expertise. En we zijn onder meer ISO9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Renovatie waterzuivering Janssen Pharma

Bekijk project»

Ultrafiltratie Belgoprocess

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.