Service

Beheer en onderhoud, inspecties, verhelpen van storingen... Als het om beschikbaarheid en betrouwbaarheid van kabels, leidingen en installaties gaat, ben je bij Visser & Smit Hanab aan het juiste adres. We nemen het volledige beheer van kabelnetten en leidingen van onze opdrachtgever over of we inspecteren, onderhouden en vervangen kabels en leidingen op ‘oproepbasis'.

service.jpg

Continuïteit

 

Gezamenlijk stellen we een dienstenpakket samen dat volledig is afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever en op de staat van de assets. Wij garanderen de afgesproken beschikbaarheid en betrouwbaarheid van leidingen, kabels en installaties. Indien gewenst, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Continuïteit staat voorop. Van onderhoudsmanagement tot tracé- en installatiebeheer en van integriteitsbewaking tot verleggingsbeheer: Visser & Smit Hanab zorgt ervoor.

Ineos

Gekwalificeerd en gecertificeerd

 

Visser & Smit Hanab staat gerant voor gekwalificeerde medewerkers met vakkennis en expertise. We werken steeds volgens de veiligheidseisen en geldende normen. En zijn daarnaast onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

 

Opzoek naar meer informatie of onze service-mogelijkheden? Neem contact met ons op en we geven u graag vrijblijvend advies.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.