Prefabricage

Om een veilige, efficiënte en hoogstaande verbinding bij complexe industriële installaties te realiseren, maakt Visser & Smit Hanab gebruik van de uitgeruste prefabricage- en werkplaatsen. Hierdoor kan het werkstuk zo compleet mogelijk in optimale omstandigheden worden afgewerkt.

Transportleidingen.jpg

Montage

 

Stralen, schilderen en lasonderzoek: het ‘montageklaar' prefabriceren van leidingdelen reduceert de doorlooptijd en het aantal manuren op de werf. Ideaal voor opdrachtgevers die de kritieke processen in het hart van de operatie zo min mogelijk willen verstoren. Na prefabricage en transport, monteren onze ervaren experts de koolstof-, transport- of GRE-leidingen op locatie.

Maldegem

Equipment setting

 

Warmtewisselaars, schakelkasten, (druk)vaten, compressoren en tanks. Naast prefabricage van leidingen verzorgt Visser & Smit Hanab ook equipment setting. In onze werkplaats bouwen we apparaten en skids voor de (petro)chemische industrie, staalindustrie en watersector. Op locatie zorgen we vervolgens voor een correcte installatie.

Meer informatie

Wil je alles weten over prefabricage en equipment setting?  Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We bespreken samen de mogelijkheden

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.