Elektromechanica

Energie besparen door middel van een uitgekiende frequentie-sturing. Electro-mechanische turn-key projecten. Procesautomatisatie en bordenbouw: als multidisciplinaire aannemer is Visser & Smit Hanab een gevestigde waarde op het vlak van industriële elektromechanica.

Water

Engineering

Van nieuwbouw tot renovatie; Van interventie tot periodiek onderhoud en beheer; Van bordenbouw tot montage: Visser & Smit Hanab bestrijkt het hele spectrum. En dit vanaf de engineering van het eerste concept tot een aangepast service-contract.

Schakelkast bijgesneden

Maatwerk

Geen enkel proces of oplossing is gelijk. Visser & Smit Hanab is in staat telkens een oplossing op maat te bieden en kan hiervoor terugvallen op een team van specialisten. Onze proces- en automatisatie-ingenieurs staan garant voor hun vakkennis en expertise en treden in nauw overleg met de opdrachtgevers om tot het gewenste resultaat te komen. Daarnaast is Visser & Smit Hanab onder meer ISO9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Renovatie waterzuivering Janssen Pharma

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.