Civiele werken

Visser & Smit Hanab combineert de aanleg of renovatie van boven- en ondergrondse infrastructuur met het nodige grond- en civiele werk. Van bemaling tot beschoeiing. Van het graven van de sleuf tot het herstel van de verharding.

civiel arcelor

Eén aannemer, één cont(r)act

 

Als multidisciplinaire aannemer is Visser & Smit Hanab in staat om industriële opdrachtgevers maximaal te ontzorgen door een brede waaier aan oplossingen te kunnen aanbieden in één aanneming, in één contract. Deze ‘single point of contact’ biedt de beste garanties naar een vlotte en efficiënte uitvoering van de werken.

Civiele werken.jpg

Gekwalificeerd en gecertificeerd

 

Voor de realisatie van industriële projecten beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met vakkennis en expertise. We werken bij Visser & Smit Hanab altijd volgens de veiligheidseisen en geldende normen. En zijn daarnaast onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

 

Wil je meer weten over mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.