Bekabeling

Gaat het nu om hoog- of middenspanning, data- of signaalkabel, boven- of ondergronds; Visser & Smit Hanab geldt als referentie voor de bekabeling op industriële sites. Veiligheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

kabels

Eén aanneming

 

We hebben de expertise om industriële kabelnetwerken aan te leggen, zowel boven- als ondergronds, op maat van uw infrastructuur en noden. En dit met de nodige civiele- en grondwerken in één aanneming.

Kabels

Ervaring en expertise

 

Van manueel tot machinaal: Visser & Smit Hanab beheerst het volledige aanbod. Voor de aanleg van industriële kabelnetwerken beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met vakkennis en expertise. We werken bij Visser & Smit Hanab altijd volgens de veiligheidseisen en geldende normen. En zijn daarnaast onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bekabeling? Of heb je vragen over een concreet project? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

150KV kabel Lillo-Zandvliet

Bekijk project»

Module Yard Hoboken

Bekijk project»

Q8 Antwerpen

Bekijk project»

Rubis Verrebroek

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.