Transportleidingen

Wanneer het gaat om de aanleg van de grote transport- en pijpleidingen geldt Visser Smit & Hanab als referentie. Gesteund door een brede expertise, realiseert Visser & Smit Hanab de infrastructuur-verbindingen voor gas, vloei- en brandstoffen.

Vlassenbroek

Maatwerk

 

Geen enkele leiding is gelijk. Lengte en verloop van het tracé, bodemstructuur en condities, green field of brown field, kruisingen van (water)wegen of spoorlijnen, boringen: Ieder project is uniek en Visser & Smit Hanab levert dan ook een  oplossing op maat. Van idee tot engineering en van realisatie tot beheer en onderhoud.

 

 

TL2.jpg

Gekwalificeerd en gecertificeerd

 

Voor de aanleg van de transport- en pijpleidingen beschikken we over modern equipment en gekwalificeerde medewerkers met kennis en expertise over een breed gamma van leidingen. We werken bij Visser & Smit Hanab altijd volgens de veiligheidseisen en geldende normen. Daarnaast zijn we onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

 

Meer informatie

 

Wil je meer weten over onze grote transport-verbindingen of heb je vragen over een concreet project? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.